#Colectiv | Expoziție foto pentru o supraviețuitoare, la Brașov

foto: Gianina Fiordean / ziare.com

Urmările uneia dintre cele mai mari tragedii care au avut loc în România, incendiul din clubul bucureștean Colectiv, sunt departe de a rămâne în trecut.

Supraviețuitorii groaznicului eveniment care a schimbat!? România încă au nevoie de ajutor. Flavia Lupu, tehnician dentar în vârstă de 37 de ani, spunea că nu a scăpat de traume, la exact doi ani de la incident. Înainte să vadă iadul, blocată în fața ușii „de urgență” care nu se deschidea, era una dintre persoanele care cred că lor nu li se poate întâmpla.

Asociația Fotografilor de Concert #FIND_US organizează pentru Flavia o expoziție unde se vor strânge fonduri, sâmbătă, 21 aprilie, în clubul Rockstadt din municipiul Brașov. Vor fi expuse peste 30 de tablouri cu dimensiuni impresionante. Mai mult, va avea loc un concert live al 4TUNE QUARTET.

sursa foto: mediafax.ro

„Ne bucurăm enorm că prin hobby-ul nostru îi putem întinde o mână de ajutor Flaviei (foto, dreapta), care mai are un drum lung până la recuperare. Această expoziție, deja itinerantă, subliniază încă o dată că fotografia de concert reprezintă o aripă foarte activă și expresivă. Fiind totodată o împletire între fotografia de presă și cea artistică, vizitatorii vor descoperi în acest periplu vizual cele mai intense trăiri ale artiștilor care au concertat anul trecut, atât pe scenele din România, cât și pe cele din străinatate. Sunt momente unice surprinse cu măiestrie de către membrii #FIND_US”, declară organizatorii evenimentului.

Amanet King Onix
Demgy
Proaspat Alb
Fantanita Craiesei
Second hand & outlet
Mogaldea Therapy

Vernisajul va începe la ora 20.00, la clubul Rockstadt, strada Nicolae Titulescu, nr. 2, municipiul Brasov. Intrarea este liberă, iar participanții vor putea depune donațiile într-o urnă. 

Cei care nu pot ajunge la eveniment, dar vor să ofere sprijin, pot dona pentru FLAVIA CLAUDIA LUPU, în contul deschis la banca ING: RO62INGB0000999906207310


Apreciază
Distribuie