Colegiul ,,Radu Negru”, renumit în ţară

A 6-a ediţie a Simpozionului Naţional de Fizică de la Făgăraş s-a dovedit a fi, la fel ca şi precedentele, una de succes.

Printre invitații de onoare, care au fost vineri la Colegiul ,,Radu Negru” s-au numărat un rector și un profesor de la Univeristatea Pitești, un decan și un profesor de la Universitatea brașoveană Transilvania, viceprimarul Făgărașului sau reprezentantul Inspectoratului Școlar Județean.

Evenimentul a fost deschis la ora 10.00 cu discursul prof. Ion Bogdan, care le-a spus celor prezenți că mai are un de activitate didactică până la pensionare, dar că speră că acest Simpozion va continua și în absența sa.

Invitaţii de onoare au fost impresionaţi de uniforma elevilor. Unii dintre profesorii universitari nu au mai fost niciodată la ,,Radu Negru”, dar au declarat că îl consideră un liceu renumit, pentru că auziseră de el. Simpozionul de fizică s-a desfășurat pe două secțiuni: cea a profesorilor și cea a elevilor.

După discursurile introductive, elevii au fost invitați în laboratorul de fizică să-și susțină lucrările, iar cadrele didactice au rămas să facă la fel în cabinetul de limba română.

Mai multe onformaţii despre această ultima ediţie a Simpozionului puteţi citi din ediţia tipărită a ziarului ,,Bună Ziua Făgăraş” de marţi, 11 mai.

(Cristina Cornilă)

Amanet King Onix
Spalatoria Aqua Carpet
Reno Depo
Firma servicii renovare
Sumi Agro - Mospilan
Agromar
Florian Shaorma

DSCN9566

DSCN9581

DSCN9579

DSCN9576

DSCN9569


Apreciază
Distribuie