COMUNICAT | Proiectul pentru realizarea ocolitoarei Municipiului Făgăraș a fost adoptat de Guvernul Orban!

Redăm comunicatul de presă Victorie pentru făgărășeni! Proiectul pentru realizarea ocolitoarei Municipiului Făgăraș a fost adoptat de Guvernul Orban! Voi oferi în continuare tot sprijinul pentru a finaliza rapid acest proiect. în formatul său original:


 

Mara Mareș, deputat PNL: “Victorie pentru făgărășeni! Proiectul pentru realizarea ocolitoarei Municipiului Făgăraș a fost adoptat de Guvernul Orban! Voi oferi în continuare tot sprijinul pentru a finaliza rapid acest proiect.”

Făgărășenii au primit cea mai bună veste de la guvernul Orban: proiectul pentru realizarea variantei ocolitoare a Municipiului Făgăraș a fost adoptat! Trebuie să vă mărturisesc că, în toată această perioadă, guvernul PNL a avut toată deschiderea pentru demararea acestui proiect extrem de important pentru noi, făgărășenii. Executivul Orban mi-a susținut toate demersurile și, în doar 3 luni, am rezolvat încă o problemă pe care PSD nu a fost în stare să o rezolve în ani și ani de guvernare.

Mai sunt doar câțiva pași de urmat: ocolitoarea va trece de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere la Primăria Făgăraș, urmând ca, după transfer, să fie demarată procedura de licitație publică pentru construirea centurii ocolitoare a Făgărașului. Este esențial ca traficul greu să fie deviat din municipiu și mașinile de mare tonaj să nu mai treacă pe bulevardul principal. Potrivit celor mai recente date, zilnic, prin municipiu, trec peste 10.000 de vehicule, iar din cauza traficului, pereții unor imobile au început să se crape.

Brutaria Dragus
JTTI
Liceul Senchea
Reno Depo

Sunt foarte încrezătoare că primarul municipiului Făgăraș, domnul Gheorghe Sucaciu, și Consiliul Local Făgăraș, care au oferit toată susținerea în adoptarea rapidă a proiectului, vor gestiona foarte bine construirea centurii ocolitoare. În ceea ce mă privește, vă promit că voi oferi în continuare tot sprijinul pentru a finaliza în cel mai scurt timp posibil centura ocolitoare, un proiect așteptat de toți făgărășenii.

 

 Mara Mareș,
Deputat PNL


Apreciază
Distribuie