Concurs de Ziua Mondială a Apei

Societatea Apă-Canal organizează un nou concurs de Ziua mondială a Apei. Cu prilejul sărbătoririi a 5 ani de existenţă a Proiectului educaţional ,,Prietenii apei” dar şi pentru a marca Ziua Mondială a Apei, pe 22 martie  societatea de distribuţie a apei din Făgăraş şi Wilo România vor organiza un concurs tematic ,,Apa în viaţa noastră”.

La acest concurs pot participa copii cu vârste cuprinse între 4 şi 14 ani din instituţiile de învăţământ din Municipiul Făgăraş. Termenul limită pentru depunerea unui desen, a unei poezii, a unui eseu sau a oricărui fel de creaţie menită să exprime modul în care autorii înţeleg importanţa vitală a apei este 19 martie 2013. Cele mai reprezentative creaţii vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii iar autorii lor vor fi premiaţi.

Proiectul ,,Prietenii apei” este în momentul de faţă cel mai amplu program educaţional derulat de un operator de servicii de alimentare cu apă şi canalizare din România, antrenând cca. 6.000 de copii. În cadrul acestui proiect s-a organizat Ziua porţilor deschise, Ziua internaţională a mediului şi Ziua mondială de monitorizare a calităţii apei, acţiuni ce au menirea de a reconstitui drumul apei de la sursă la consumator.

Monumente funerare
Narin
Florian Shaorma
JTTI
Dentistry Tour - dr. Monica Paler
Spalatoria GPC
Proaspat Alb

Anul trecut ,,Prietenii apei” au participat la Săptămâna verde a Comisiei Europene şi au lansat Broşura ,,Prima mea carte despre apă” şi jocul educaţional ,,Salvează picătura”. Anul acesta se va realiza un puzzle privind parcursul apei în natură, utilizarea în locuinţe şi restituirea ei în mediul înconjurător.

Mai multe detalii cu privire la concursul anunţat cu ocazia Zilei Mondiale a apei se pot obţine la numărul 0268/211218 sau pe e-mail la adresa fagaras@apacansb.ro. Alexandru Socaciu


Apreciază
Distribuie