Concurs foto pe tema dezastrelor naturale. Premiile ajung la 3.500 euro

Competiția fotografică „ReExpoziția” a fost lansată luni, 10 ianuarie, ca parte dintr-o amplă campanie de conștientizare asupra caracterului repetitiv al dezastrelor naturale.

Competiția îi provoacă pe fotografii profesioniști dar și pe pasionații din domeniu să înscrie în concurs imagini originale, surprinse pe parcursul sau în urma unor calamități naturale petrecute în România (cutremure, alunecări de teren, inundații).

O fotografie bună te trece prin istoria unor oameni sau locuri în doar câteva secunde. Ne dorim ca impactul emoțional al pozelor înscrise în acest concurs să îi ajute pe români să înțeleagă că au nevoie de o plasă de siguranță în cazul producerii unor dezastre naturale. Nu știm cu certitudine momentul în care vor avea loc cutremure, inundații sau alunecări de teren, dar știm că încheierea asigurării obligatorii a locuinței face diferența între a lua viața de la zero și o șansă de reconstrucție a căminului”, a explicat Nicoleta Radu, directorul General al Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), organizatorul concursului.

Competiția fotografică se desfășoară până pe 28 februarie iar participanții intră automat în lupta pentru unul dintre cele patru premii acordate de PAID, în valoare totală de 3.500 euro. Jurizarea va fi asigurată de Mihai Morar, Vlad Eftenie și Ioana Ginghina, câștigătorii urmând să fie desemnați public pe data de 4 martie.

Demgy
Autopel
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Qi Meridian
Florian Shaorma
Monumente funerare

Ne-am dorit mult să implicăm în această campanie oameni care înțeleg importanța asigurării împotriva dezastrelor naturale. Avem toată încrederea că, împreună cu ei și cu ajutorul participanților, vom reuși să creștem nivelul de conștientizare asupra caracterului repetitiv al dezastrelor naturale și vom ajuta tot mai mulți români să-și protejeze locuințele”, a declarat Nicoleta Radu.

Fotografiile câștigătoare vor fi expuse în cadrul mai multor expoziții regionale, pe parcursul anului 2022. Profesioniștii și pasionații de fotografie se pot înscrie în concurs pe site-ul oficial www.re-expozitia.ro.


Apreciază
Distribuie