Conferinţă duhovnicească

Conferinţă duhovnicească la Protopopiat! A devenit o tradiţie printre activităţile desfăşurate la Protopopiatul din Făgăraş, ca în posturile mai importante să se organizeze conferinţe duhovniceşti.

Scopul acestei activităţi este de a îmbunătăţi viaţa religios-morală a credincioşilor în perioada postului. Un alt motiv este şi acela de a răspunde preocupărilor şi întrebărilor credincioşilor, mediul unei conferinţe fiind deschis participanţilor de a adresa întrebări şi a primi răspunsuri.

De data aceasta, invitatul făgărăşenilor este părintele Matei Bilauca de la Mănăstirea Şinca Nouă. El va fi prezent în mijlocul credincioşilor joi, 11 aprilie, de la ora 19.00, la sediul Protopopiatului din Făgăraş. Intrarea este liberă la conferinţa cu tema „Asumarea crucii – mântuirea noastră”.

Monumente funerare
Moveos
JTTI
La Turcu
Amanet King Onix
Proaspat Alb

„Continuăm tradiţia de la Făgăraş ca în timpul posturilor să organizăm conferinţe duhovniceşti. De-a lungul timpului l-am avut între noi la conferinţe pe Părintele Teofil Părăian, apoi alţi invitaţi care au avut legătură cu zona noastă, fie că s-au născut aici, fie că şi-au desfăşurat aici activitatea. Acum îl vom avea la sediul Protopopiatului pe Părintele Matei de la Şinca Nouă. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei interesaţi,” spune protopopul Marcel Dobrea.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie