Continuăm împreună dezvoltarea Făgărașului

PUBLICITATE ELECTORALĂ


Am devenit primarul Municipiului Făgăraș în urmă cu 4 ani, datorită încrederii pe care mi-ați acordat-o prin votul dumneavoastră. Am pornit la drum determinat să muncesc pentru dezvoltarea acestuia, dar și a Țării Făgărașului. Suntem pe calea cea bună! Am reușit să obținem, în ultimii 3 ani, fonduri nerambursabile în valoare totală de peste 310 milioane de lei. Prin comparație, în aceeași perioadă, întreg județul Brașov a atras fonduri europene în valoare de aproximativ 370 de milioane de lei.

Una dintre cele mai importante investiții cu fonduri nerambursabile pentru care am semnat contractele o reprezintă cele 3 proiecte integrate în valoare totală de 30 de milioane de euro. Prin implementarea acestora vom moderniza carosabilul, trotuarele, vom achiziționa sute de biciclete, realizăm pistele pentru circulația acestora și sistemul de închiriere a vehiculelor pe două roți, achiziționăm 10 autobuze electrice și modernizăm stațiile destinate acestora. Totodată, vom construi o autobază dotată cu stații de încărcare a autobuzelor electrice.

Un alt proiect important, cofinanțat cu 5 milioane de euro din fonduri europene, este restaurarea Cetății Făgăraș. Lucrările sunt în plină desfășurare, după cum ați văzut, și sunt într-un stadiu avansat. După finalizarea acestora, Cetatea Făgăraș va fi singura din România care va avea un pod ce se va ridica deasupra șanțului de apărare.

Ca să primim banii europeni, era necesară și importantă actualizarea datelor conform realității din teren. Am intabulat peste 200 de imobile din municipiu – străzi, parcuri sau clădiri administrative. Unele dintre acestea nu au fost niciodată în evidenţele cărţii funciare.

La Spitalul Municipal Făgăraș au avut loc investiții de peste 6 milioane de lei, din bugetul local, fonduri europene, venituri proprii și bugetul de stat. Banii au fost folosiți pentru modernizarea sălilor de operații și dotarea cu echipamente a secțiilor: Cardiologie, Terapie Intensivă, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie, Dermatologie. S-au achiziționat autoutilitare pentru transportul pacienților la secția de Dializă. Cea mai mare investiție, în valoare de 1.402.183 lei, s-a realizat la secția de Ortopedie. De asemenea, au avut loc reabilitări la Ambulatoriu, sălile de operație, Ortopedie și farmacia spitalului. Centrul de Dializă urmează să fie reabilitat și extins.

În 2019, am demarat mutarea și modernizarea Pediatriei, iar lucrările sunt realizate în proporție de 70%. Secția din cadrul spitalului „Dr. Aurel Tulbure” va avea 25 de paturi, iar spațiile pentru copii și părinți vor fi amenajate astfel încât să li se ofere intimitatea necesară. Vor mai exista un loc de joacă, izolatoare și săli de tratament. Dotările vor fi de ultimă generație, iar mobilierul nou. Investiția, din bugetul local, se ridică la aproximativ 2,7 milioane de lei.

Amanet King Onix
Stefani Pool
Monumente funerare
TMF Copy Center

De curând au demarat lucrările pentru modernizarea totală a zeci de străzi, în această perioadă fiind executate pe Negoiu și în cartierele: Combinat, 13 Decembrie. Investiția are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro, iar contractul este cofinanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).

De asemenea, este în curs modernizarea străzii Doamna Stanca, în urma investiției în valoare de 3.400.884,97 de lei. Pe aceeași stradă au fost finalizate lucrările de modernizare a iluminatului public și a rețelei de apă, începute în luna martie a acestui an.

Rămân omul pentru care vorbesc faptele.

 


Material comandat de: Gheorghe Sucaciu candidat independent la funcția de primar al Municipiului Făgăraș
Executat de: SC Promovare Media Star SRL
Cod mandatar financiar: 24200714


Apreciază
Distribuie