Coordonator nou la Centrul ,,Azur” din Victoria

Atribuţiile de şef complex de la Centrul de Plasament ,,Azur” din oraşul Victoria au fost preluate de coordonatorul personal de specialitate Szekeres Janos Sandor.

Acesta, în vârstă de 48 de ani, lucrează în complexul ,,Azur” din anul 2003 şi a preluat atribuţiile pe care le-a avut pentru o perioadă determinată prof. Olimpia Beca. Această funcţie va fi deţinută până la organizarea unui concurs pentru post.

Szekeres Janos a fost numit de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov, în subordinea căreia funcţionează Centrul ,,Azur”.

Fiind vacanţă, printre atribuţiile sale figurează organizarea unei tabere în stilul cercetaşilor. Băieţii mai mari din centru, care au peste 15 ani, vor pleca în 13 iulie, pentru două săptămâni, cu cortul în zona Feldioara, lângă Olt.

Victoria Federal IFN
Monumente funerare
BPM - excavatorist
Reno Depo
Sumi Agro - Shigeki
Florian Shaorma
Mobila SH

Pentru cei mici se încearcă varianta unei vacanţe la mare în luna august. Este de fapt un schimb de tabere între centrul din Victoria şi un centru de plasament din Constanţa. Cei de la Centrul ,,Micul Rotterdam” din Constanţa vor veni la Victoria, iar copiii de la Victoria merg acolo, spune noul coordonator. La Centrul ,,Azur” sunt instituţionalizaţi 74 de copii.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie