Copaci plantaţi de elevi

Aproape 90 de copii de la Liceul Teologic s-au achitat de sarcina de a fi sădit în viaţă măcar un pom. În această toamnă copiii s-au pus pe plantat arbori. Pe de o parte micuţii din clasele a V-a şi a IX-a au plantat în ghivece seminţe de stejari, castani sau tei, pe care le vor îngriji până când vor răsări copăceii şi vor ajunge la maturitatea necesară plantării. Apoi îi vor sădi pe raza oraşului, pe baza unui parteneriat cu primăria locală.

Pe de altă parte elevii clasei a XII-a s-au gândit să lase şi ei o urmă vie în şcoala în care au au învăţat şi au plantat în ultimele zile 60 de mesteceni, arţari şi salcâmi.

Directoarea Michalea Judele are numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi: „Elevii Liceului Ortodox „Constantin Brâncoveanu” au avut în această toamnă o iniţiativă deosebită care se referă atât la oraşul pe care îl iubesc, cât şi la şcoala în care învaţă. Este un proiect frumos, un proiect care îi onorează, iar acum mă gândesc că, fiind şi specificul şcolii, se vor şi ruga să fie sănătoşi toţi copacii pe care i-au plantat.”

Pomii deja sădiţi în curtea şcolii au fost cumpăraţi chiar de elevii de clasa a XII-a, pe banii lor, de la Ocolul Silvic.

Demgy
Amanet King Onix
Monumente funerare
Reno Depo
Sumi Agro - Shigeki
Proaspat Alb
Florian Shaorma

(Cristina Cornilă)

DSCN2907DSCN2910DSCN2911DSCN2915DSCN2917

 


Apreciază
Distribuie