Corala „Armonia“, premiată cu aur, vine la Zilele Cetății Făgăraș

foto: Facebook / Corala "Armonia" din Constanta

Corala „Armonia“, premiată cu aur în urmă cu două zile la World Choir Games (Olimpiada Mondială a Corurilor), va urca pe scenă la Zilele Cetății Făgăraș 2018.

Corala ortodoxă bărbătească va susține un spectacol folcloric de două ore pe 16 august, la Făgăraș. Corul va fi acompaniat de o orchestră din Chișinău, iar programul va fi unul special dedicat Centenarului Marii Uniri, potrivit organizatorilor.

Amanet King Onix
Demgy
Firma servicii renovare
Monumente funerare
JTTI
Moveos
„Armonia”, dirijată de Lect. Univ. Dr. Ion Iulian Dumitru, a primit medalia de aur la secţiunea „Cor bărbătesc” şi medalia de argint la secţiunea „Folclor a cappella”, duminică, în cadrul World Choir Games. Olimpiada Mondială se desfășoară în Africa de Sud, între 4 – 14 iulie, și a adus pe aceeaşi scenă peste 300 de coruri din 62 de ţări.
Corala „Armonia” este formată din preoţi, diaconi şi studenţi ai Facultăţii de Teologie din cadrul Universităţii „Ovidius” din Constanţa. Ei au mai fost prezenți la Făgăraș în decembrie 2017, când au susținut pe scena Casei de Cultură un concert pentru marcarea a 25 de ani de activitate a fundației Hospice Casa Speranței.


Apreciază
Distribuie