Crucea Roșie Făgăraș ar putea fi reactivată

Persoanele vulnerabile din municipiul nostru ar putea fi asistate de Crucea Roșie, din nou, în cazul unor dezastre sau situații de criză.

Fundația Comunitară Țara Făgărașului încearcă să formeze o subfilială a organizației care, prin programele și activitățile sale, contribuie la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele.

Unul din reprezentații filialei Crucea Roșie Brașov va fi prezent la Casa Asociațiilor și Fundațiilor Făgăraș, sâmbătă, pentru a discuta cu membrii Fundației Comunitare acest subiect.

Totodată, va avea loc un curs de prim ajutor iar cei interesați se pot înscrie pentru a-l urma. Acesta costă 150 lei pentru adulți și 100 pentru elevi și studenți, însă Fundația Comunitară Țara Făgărașului va contribui cu 50 lei pentru fiecare persoană.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

Astfel, cursul va costa 100 de lei pentru adulți și 50 de lei pentru elevi și studenți. Mai multe nformații găsiți aici.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a fost aleasă preşedinte al Crucii Roşii Române în cadrul unei adunări generale organizate la Braşov, în anul 2015.


Apreciază
Distribuie