CSM Făgăraș a pierdut în fața CS Dinamo București (25-29)

foto: handbalmania.ro (arhiva)

Handbaliștii făgărășeni au început meciul de marți, 15 septembrie, în mod curajos, menținând scorul egal, 6 – 6 până în minutul 14.

Încet, Dinamo a preluat inițiativa, demonstrând încă o dată valoarea și statutul de principală favorită la câștigarea campionatului. Echipa a dus diferența de scor în favoarea sa la 8 goluri în minutul 30 (17 – 9).

foto: CSM Făgăraș

În repriza secundă, pe fondul schimbărilor efectuate de antrenorul dinamoviștilor, CSM Făgăraș a preluat inițiativa și au redus diferența de scor la doar 1 gol, în minutul 49 scorul fiind 21 – 22. Din nou, experiența și valoarea jucătorilor dinamoviști au făcut ca scorul să ajungă, în final, la 25 – 29.

Potrivit Sport Fan Făgăraș, surpriza meciului a fost oferită de noua achiziție Marek Korbel, internațional slovac, care a penetrat deseori flancul stâng al dinamoviștilor. Un plus, de asemenea, pentru evoluțiile noilor veniți de la Făgăraș: Vencel Csog, Bogdan Moisă și Marius Mocanu.

Monumente funerare
Amanet King Onix
TMF Copy Center

„Atenția noastră se îndreaptă către meciul de mâine, meci disputat împotriva CSU Suceava. Nou promovată în Liga Zimbrilor, echipa a produs surpriza în prima etapă, terminând la egalitate jocul disputat împotriva CSA Steaua București, scor 24 – 24”, a declarat Bogdan Mihăilă, vicepreședinte CSM Făgăraș.

Meciul CSU Suceava – CSM Făgăraș se va disputa miercuri, 16 septembrie, de la ora 15:40 și va fi transmis pe pagina de Facebook a FRH.


Apreciază
Distribuie