CSM Făgăraș, joc bun, rezultat negativ

CSM Făgăraș a fost învinsă joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 23-28, de CSM București, într-o partidă contând pentru a 24-a etapă a Ligii Naționale de handbal masculin.

Deşi au pierdut la o diferență de cinci goluri, făgărășenii au avut un joc bun şi o evoluție peste aşteptări în fața vicecampionilor. Unii dintre principalii realizatori ai echipei au fost Vancea și Vuta, recent ajunși la Făgăraș, care și-au demonstrat forța și talentul, ajutându-i pe Bejinariu și Mateoniu să păstreze diferența de scor la un nivel cât mai mic. De altfel, echipele au intrat la pauză cu un scor extrem de strâns, 13-14.

Echilibrul s-a menținut până în ultimele 10 minute de joc, când tabela arăta 21-22. Ultima parte a meciului, însă, a fost marcată de ratări pentru făgărăşeni, care nu au mai punctat decât de două ori. Din tabăra celor de la CSM Făgăraş, cei mai importanți marcatori au fost Bejinariu, care a înscris de 7 ori, Vancea, care a reușit 6 goluri, și Huta, cu 4 puncte marcate.

Salco

În urma celor 24 de etape disputate în cadrul sezonului regulat al Ligii Zimbrilor, CSM Făgăraș este pe locul 12, cu 13 puncte. Aceasta este ultima poziție, având în vedere că CS Politehnica Iași și HC Odorhei s-au retras.

Următorul meci al făgărășenilor se va disputa pe 29 martie, în deplasare la SCM Politehnica Timișoara.


Apreciază
Distribuie