CSM Făgăraș, victorie în play-out

foto: CSM Făgăraș

CSM Făgăraș s-a impus în al doilea meci din play-out-ul Ligii Naționale de handbal masculin, disputat pe teren propriu, în fața formației HC Vaslui, scor 24-23.

În bătălia cu Vasluiul, făgărășenii au avut un început ezitant, oaspeții conducând încă din primul minut, până în min 21. Abia atunci elevii lui Liviu Andrieș au reușit să egaleze pentru prima dată, dar cu puțin înainte de pauză, după o dublă greșeală atac-apărare, echipa făgărășeană a rămas în inferioritate, iar oaspeții au preluat din nou conducerea, intrând la pauză cu avantaj minim, scor 14-15.

Deși au revenit de la cabine ezitanți și fără o concepție clară în joc, două eliminări succesive ale vasluienilor le-au permis celor de la CSM Făgăraș să egaleze. Ultimele 10 minute ale partidei au fost de foc. Doar 5 goluri s-au mai înscris, restul timpului fiind marcat de cartonașe, tensiune, eliminări și nervi.

Sumi Agro - Shigeki
BPM - excavatorist
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Monumente funerare
Amanet King Onix
Victoria Federal IFN

Pentru lotul făgărășean și pentru spectatori ultimele minute au însemnat și bucurie având în vedere că băieții au reușit, in extremis, să obțină victoria.

În primul meci din play-out, făgărășenii au fost învinși, cu 22-26, de CSM Focșani. Pentru elevii lui Liviu Andrieș mai urmează acum duelul cu CSU Suceava.


Apreciază
Distribuie