CSS Făgăraş, secţiunea Judo, în finala de la Piteşti

Dacă în urmă cu două săptămâni judoka de la CSS Făgăraş, conduşi de antrenorul Gheorghe Cânduleţ, se întorceau de la Miecurea Ciuc de la Euroregiune şi de la Memorialul ,,Gaal Jozsef” cu două locuri I, un loc II şi două locuri III, iată că seria rezultatelor bune continuă.

În perioada 1-3 mai a avut loc la Piteşti finala Campionatului Naţional individual şi echipe, interregiuni, la Juniori IV U15.

Sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar Făgăraş au obţinut la individual o medalie de bronz prin sportiva Larisa Dobrică (categoria 63 kg) şi două locuri VII prin sportivii Răzvan Carp (categoria 60 kg) şi Dragoş Stoica (categoria +73 kg).

Spalatoria Aqua Carpet
Monumente funerare
Proaspat Alb
Florian Shaorma
Amanet King Onix
Sumi Agro - Zetanil

La finala campionatului pe echipe, cei trei sportivi au fost componenţi titulari în echipele feminine şi masculine ale Euroregiunii 7, din care face parte şi judeţul Braşov. Echipa feminină din care a făcut parte Larisa Dobrică a obţinut locul V. Sportivii Răzvan Carp şi Dragoş Stoica au obţinut argintul cu echipa masculină a Euroregiunii 7. Ar fi putut obţine şi aurul, dacă arbitrul ar fi fost corect în finala disputată, consideră antrenorul Gheorghe Cânduleţ.

,,A fost o finală foarte disputată cu peste 300 de sportivi, cei mai buni din ţară, şi pot afirma că dacă ar fi existat mai multă atenţie din partea sportivilor mei şi dacă arbitrii ar fi fost corecţi, la individual am fi putut obţine o medalie de argint şi două de bronz”, a declarat prof. Cânduleţ.


Apreciază
Distribuie