Cupa a rămas la Făgăraş (video)

Aproximativ 300 de sportivi au participat duminică, 17 aprilie 2016, la competiţia internaţională de karate de la Făgăraş. Ajunsă la a doua ediţie, Cupa „Cetatea Făgăraşului” a fost prezidată de triplul campion mondial la karate Shihan Manabu Murakami şi s-a desfăşurat în sala de sport a Colegiului Radu Negru (galerie foto).

16 cluburi din România și Slovenia şi-au trimis cei mai buni sportivi la Făgăraş pentru a câştiga medaliile şi cupele puse la bătaie de Comisia Naţională S.K.I. şi Clubul Sportiv Municipal Karate-do Făgăraş.

În cadrul deschiderii oficiale, a fost ţinut un moment de reculegere în amintirea colonelului Constantin Luca, fost preşedinte al Federaţiei de karate timp de 12 ani.

Toţi karateka şi-au demonstrat apoi arta şi precizia la probele de kata individual şi pe echipe, kumite individual sau yakusoku kumite.

Competiţia a fost structurată pe categorii de vârstă, astfel că pe tatami (saltelele speciale pentru concurs) au intrat de la copii de sub 6 ani, până la veterani (+35 ani).

Copy Center TMF
Salco

Cluburile participante au fost: SKIF Slovenia, CS Aiki Karate-Do Braşov, CS Bede Karate Timişoara, CS Bukyo Brăila, CS Chimia Oraş Victoria, CS Dragon Bucureşti, CS Karate Viromet Victoria, ISKF Braşov, CS Şcolar Făgăraş, CS Shodan Timişoara, CS Souryoukan Braşov, CS Taiyo Seishin Cluj, CS Vulcan, CSM Făgăraş, CSS Municipiul Râmnicu Vâlcea şi CSM Karate-Do Făgăraş.

Cupa competiţiei sportive a fost câştigată de CSM Făgăraş, club care a obţinut cele mai multe premii I în cadrul concursului.


Apreciază
Distribuie