Cupă Internaţională de karate la Făgăraş?

În anul 2015 Făgăraşul are toate şansele să găzduiască o Cupă Internaţională de karate. Este dorinţa primarului Mănduc şi a karatiştilor locali.

Ideea a prins contur odată cu venirea în municipiul nostru a instructorului japonez sensei Manabu Murakami, care în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică a predat tehnici speciale de karate în sala de sport a Colegiului Doamna Stanca, la care au luat parte circa 300 de sportivi din toată ţara.

IMG_2626

Înainte de a începe sesiunea de antrenament, respectiv vineri la ora 13.00, primarul s-a întâlnit cu Manabu Murakami la Cetate.

I-a înmânat un simbol cu Făgăraşul, l-a însoţit în explorarea fortificaţiei şi i-a cerut ajutorul pentru a organiza la anul o Cupă Internaţională de karate.

Demgy
Proaspat Alb
Victoria Federal IFN
Monumente funerare
Amanet King Onix
BPM - excavatorist
Florian Shaorma

IMG_2632

Sensei Murakami, care deţine centura neagră cu 7 Dan, a mai fost în Făgăraş în trecut. De altfel, în fiecare an este invitat în România pentru stagii de pregătire în diverse oraşe. De pildă anul trecut a fost la Sibiu, iar acum doi ani a fost la Bucureşti. Anul acesta a onorat din nou Făgăraşul.

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie