Cursuri gratuite pentru oamenii de afaceri din Țara Făgărașului

Oamenii din Țara Făgărașului, care își gestionează propriile afaceri, pot urma cursuri pentru dezvoltarea business-ului.

Acestea sunt oferite gratuit de Asociația BIO România, iar, la finalizarea lor, participanții vor primi acreditări ANC. Durata totală este de 40 de ore, în grupuri a câte 10 persoane fiecare.

Beneficiarii cursurilor pot fi persoanele asociate în cadrul oricărui SRL, persoane fizice autorizate, titularii înterprinderilor individuale sau familiale, manageri sau angajații din departamentele de resurse umane. Aceștia își vor putea dezvolta cunoștințele și abilitățile anteprenoriale, vor descoperi cum își pot clădi o afacere profitabilă, vor fi puși la curent cu legislația în vigoare și vor fi îndrumați să scrie un plan de afaceri bun.

În final, cursanții vor putea stabili care sunt prioritățile pentru propriile afaceri, vor putea să gestioneze eficient timpul și volumul de muncă, dar și să identifice oportunitățile existente pe piață.

Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0758 358936 – persoană de contact: Adina Mihai.

Victoria Federal IFN
Amanet King Onix
Reno Depo
Demgy
Florian Shaorma

Participanții vor beneficia, tot gratuit, de catering (la restaurantul Casandra), cazare (dacă este nevoie), decontarea transportului, locații pentru formare, un pachet de cărți/reviste din domeniul managementului, material pentru desfășurarea cursurilor de formare, certificate de absolvire.

 


Apreciază
Distribuie