Depozitul de la Şercaia se deschide în august

Din această vară cel mai mare depozit de carburanţi din Transilvania va deveni funcţional la Şercaia. O firmă din Bucureşti pompează la propriu 4,5 milioane de euro în investiţie pentru a putea da depozitul în folosinţă în august 2014.

Acesta se construieşte pe locul fostei Intreprinderi Forestiere de Stat şi Exploatarea Lemnului din Şercaia. Lucrările au început cu trei-patru luni în urmă şi se vor termina undeva prin luna august. Primăria îi asigură investitorului, ca şi la celelalte investiţii, căile de acces şi îl sprijină în obţinerea avizelor necesare.

Acelaşi investitor urmează să mai construiască încă două depozite de carburanţi în ţară, dar de dimeniuni mai mici, unul la Cluj şi celălalt la Arad.

La Şercaia vor fi angajaţi şoferi cu atestat de cisternă, manipulanţi, pompieri etc., în total se vor crea circa zece locuri de muncă, precizează primarul Cristinel Paltin. Depozitul de carburant este construit lângă gară. Aici vor veni cisterne care vor descărca benzina şi motorina în bazine special amenajate pentru asta. De acolo, combustibilul se va distribui în toată zona Transilvaniei. Imensele recipiente pentru combustibil au fost deja realizate

La Turcu
JTTI
Amanet King Onix
Monumente funerare
Proaspat Alb

Foto arhivă

(Cristina Cornilă)


Apreciază
Distribuie