Deputatul Mihai Popa contestă probele DNA

Deputatul Mihai Popa contestă probele Direcției Naționale Anticorupție pe care le are împotriva lui în dosarul de șantaj.

Fostul președinte al PSD Făgăraș spune că în rechizitoriul întocmit de procurorii anticorupție se arată că mandatul de ascultare a fost pus în aplicare de DNA, dar în fișierele înregistrărilor audio apare că acestea au fost certificate de SRI.

Judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție cer Serviciului Teritorial Brașov al DNA să explice aparentele neconcordanțe.

Amanet King Onix
Reno Depo
Proaspat Alb
Sumi Agro - Shigeki
Mobila SH
BPM - excavatorist

Mihai Popa mai susține că rechizitoriul nu ar fi fost verificat de procurorul şef al DNA Brașov, ci doar de către procurorul şef de secţie. De asemenea, deputatul PSD a mai solicitat comunicarea protocolului încheiat între Serviciul Român de Informaţii şi Ministerul Public. Inculpatul vrea să știe cum anume a fost interceptat, din punctul de vedere tehnic, însă Înalta Curte a respins cererea.

Vă reamintim, politicianul l-ar fi amenințat pe fostul manager al Spitalului Municipal Făgăraș, Erik Cocchetti, folosind telefonul altei persoane.


Apreciază
Distribuie