Deszăpezire pe străzile din Făgăraș

Angajații Salco Serv au intervenit în noaptea de duminică spre luni cu material antiderapant în sensurile giratorii și pe podurile din oraș.

Firma de salubritate a municipiului, responsabilă și cu deszăpezirea străzilor, intervine pentru prevenirea formării poleiului și îndepărtarea zăpezii, cu toate utilajele de care dispune, potrivit directorului companiei, Dragoș Bârsă.

Prioritare sunt tronsonul DN1 care traversează orașul și străzile principale, urmând ca acțiunea să se mute pe străzile adiacente.

Victoria Federal IFN
Brutaria Dragus
JTTI
Demgy
Reno Depo
curatare tapiterie
Amanet King Onix

130 de tone de sare și 20 de tone de clorură de calciu sunt la această oră în depozitul companiei aflate în subordinea Primăriei Făgăraș. Materialul va fi folosit și pe trotuarele de care este responsabilă municipalitatea.

Localnicii și firmele private, de asemenea, sunt obligați să curețe trotuarele din fața imobilelor. În caz contrat, ar putea fi amendați de PoliȚia Locală Făgăraș. Persoanele fizice vor fi nevoite să scoată din buzunare între 100 și 500 de lei, iar persoanele juridice între 500 și 1.500 de lei, conform unei Hotărâri a Consiliului Local.


Apreciază
Distribuie