Detonări pe Transfăgărășan. Drumul, închis 4 ore

Şoferii nu vor putea circula luni, timp de 4 ore, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, unde o echipă pirotehnică va detona o stâncă. Blocul de piatră pune în pericol traficul rutier, potrivit Știrilor TVR.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis ca specialiştii genişti să intervină pentru înlăturarea cu exploziv a stâncilor care pun în pericol circulaţia rutieră pe Drumul Naţional DN 7C şi pe Drumul Forestier Sădurel, la punctul de intersecţie cu Valea Porcului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a fost împuternicit să întreprindă demersurile necesare pentru solicitarea echipei de geniști. Detonarea va fi efectuată de specialiștii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu va restricționa circulaţia pe durata executării lucrărilor de derocare, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Sibiu, citat de Agerpres.

Secţia de Drumuri Naţionale Sibiu va asigura sprijinul logistic pentru evacuarea materialului rezultat în urma derocărilor şi pentru restabilirea siguranţei circulaţiei.


Apreciază
Distribuie