Discuţie despre Drumul Ruşinii la Transporturi

Drumul Sercaia - Hoghiz

Drumul Sercaia - Hoghiz

Drumul Ruşinii este astăzi subiect de discuţie la Ministerul Transporturilor! Mihai Pascu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, se află astăzi la Ministerul Transporturilor în Bucureşti pentru a discuta despre soarta DJ 104. El încearcă să convingă oficialii să claseze drumul dintre Şercaia şi Hoghiz în drum naţional.

Trecerea lui în această categorie este importantă pentru că numai aşa poate fi reparat pe banii Ministerului Transporturilor. În acest moment, tronsonul este drum judeţean şi ar trebui reparat de Consiliul Judeţean Braşov. Forul judeţean nu-şi permite să investeacă 40 de milioane de euro în acest drum, care trebuie reparat din temelii, deoarece nu are fundaţie. Mihai Pascu spune că dacă drumul va fi clasat, va fi reabilitat cu fonduri guvernamntale.

Reno Depo
Mobila SH
Firma servicii renovare
curatare tapiterie

De ani de zile se chinuie autorităţile de la Braşov să-i convingă pe oficialii de la Bucureşti că drumul e prea scump pentru a fi reparat din bugetul judeţean. Între timp locuitorii care fac naveta zilnic pe DJ 104 au ajuns la capătul răbdărilor. Andreea Marga


Apreciază
Distribuie

Un comenariu la “1”

Comentariile sunt închise.