Doi bărbați au fost reținuți în urma unui furt de pe Platforma Chimică Făgăraș

foto: alba24.ro

Trei bărbați sunt bănuiți că au furat mai multe bunuri de la o societate comercială care își desfășoară activitatea pe Platforma Chimică Făgăraș. Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Polița Făgăraș a fost sesizată în urmă cu o săptămână, pe 7 mai. Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a anunțat astăzi, 14 mai, că a desfășurat investigații „care au condus la identificarea și depistarea a 3 bărbați bănuiți de comiterea furturilor, cu vârste cuprinse între 20 și 41 de ani, toți din municipiul Făgăraș. Astfel, după ce au fost conduși la sediul unității de poliție și după administrarea probatorilui, față de doi dintre bărbați polițiștii au dispus măsura reținerii, aceștia fiind introduși în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore”.

Reno Depo
JTTI
Firma servicii renovare
Sezar Forest - soferi profesionisti
Agromar
curatare tapiterie
Mobila SH

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societății comericale, iar cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Apreciază
Distribuie