Accident devastator pe DN1. Cel puțin doi morți

Două persoane au decedat, duminică, în urma unui impact frontal între două autoturisme.

UPDATE

Un autoturism înmatriculat în jud Brașov, cu patru pasageri, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brasov, a pătruns pe contrasens, unde a fost lovit în partea laterală dreaptă de către un alt autoturism înmatriculat tot în Brașov, cu doi ocupanti, care circula spre Sibiu, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, Gabriela Dinu.

În urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculului care a patruns pe contrasens, un barbat de aprox 35 ani si o femeie de aprox 30 ani au fost proiectați în afara autoturismului și au decedat.

Ceilalți doi ocupanți ai aceluiași vehicul, un bărbat de aproximativ 60 ani și o femeie de aprox 55 ani au suferit vătămari grave. A fost solicitată intervenția unui elicopter pentru tranportarea acestora la o unitate medicală. În celălat vehicul se aflau doi pasageri, bărbat și femeie, cu varsta de aproximativ 20 ani care se pare că ar fi suferit vătămari ușoare.

Traficul este blocat complet, polițiștii recomandă ca variantă alternativă DC Dumbravița.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

O femeie de aproximativ 30 de ani și un bărbat de aproximativ 35 de ani au rămas blocați între fiarele mașinilor și au murit la scurt timp după ce, la fața locului, a sosit un echipaj pentru descarcerare.

O persoană este în stop cardio-respiator, o alta este constientă dar rănită grav,  iar alte două victime au suferit traumatisme ușoare.

Salvatorii au solicitat un elicopter SMURD  de la Tg. Mureș.

 

 

Evenimentul a avut loc în aproapiere de intersecția cu drumul spre Dumbrăvița, în jurul orei 17:30.


Apreciază
Distribuie