Doi vârstnici au fost găsiți într-o baltă de sânge, în casă

Doi vârstnici din Codlea au fost găsiți de autorități într-o baltă de sânge, în propria casă, luni, după ce nora acestora, îngrijorată că nu răspund la telefon, a sunat la 112. Femeia, în vârstă de 65 de ani a fost găsită decedată, iar soțul, în vârstă de 67 de ani, a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Cei doi soți ar fi fost înjunghiați, potrivit presei brașovene.

„În această dimineață, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie cu privire la faptul că nu îi poate contacta pe socrii săi, care locuiesc în municipiul Codlea, județul Brașov.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea și Serviciului de Investigații Criminale Brașov, precum și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Întrucât ușa locuinței era încuiată, s-a procedat la pătrunderea în locuință de către pompierii aflați la fața locului, în interiorul acesteia fiind depistate două persoane, în stare de inconștiență, acestea fiind identificate ca fiind un bărbat, în vârstă de 67 ani și o femeie, în vârstă de 65 ani, soț și soție, ambii din municipiul Codlea, județul Brașov.

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat decesul femeii, iar bărbatul a fost preluat și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În prezent, sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, potrivit IPJ Brașov.


Apreciază
Distribuie