Drumul modernizat între Victoria și Viștișoara a fost recepționat

foto: arhiva CJ Brașov

Procedura de recepţie la terminarea lucrărilor de modernizare a DJ 102 G Victoria – Viştisoara, km 0+000–9+900, a avut loc marţi, 11 aprilie.

Oficialii judeţeni şi membrii comisiei de recepţie constituite la nivelul CJ Braşov au verificat modul în care firma constructoare, SC Geiger Braşov SRL, s-a achitat de obligaţiile contractuale asumate şi a modernizat acest drum situat pe teritoriul administrativ al oraşului Victoria şi al comunelor Ucea, Viştea, Drăguş şi Sâmbăta de Sus. Lucrările de construcţii s-au încheiat la sfârşitul anului 2022, iar, în urma constatărilor din teren, comisia a semnat procesul-verbal de recepţie la terminarea acestora.

În cadrul proiectului, tronsonul 1 în lungime de 900 de metri, situat între Victoria – Viștișoara a fost refăcut utilizându-se fonduri din bugetul propriu al județului Braşov, iar tronsonul 2 (km 0+900–9+900) a fost finanțat în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală – Etapa I.

Mobila SH
Spalatoria Aqua Carpet
Reno Depo
Proaspat Alb
Agromar
Firma servicii renovare
Sumi Agro - Mospilan
Demgy

Valoarea finală a lucrărilor executate, consemnată în procesul-verbal de recepţie este de 36.934.340,27 lei (inclusiv TVA), din care primul tronson a costat 2.175.487,48 lei, în timp ce lucrările la cel de-al doilea tronson au totalizat 34.758.852,79 lei, potrivit CJ Brașov.

Refacerea DJ 102 G a inclus modernizarea întregii structuri rutiere, plecând de la fundație şi până la așternerea asfaltului, dar şi construirea a două poduri noi, reabilitarea și modernizarea tuturor podețelor de pe traseu, realizarea marcajelor și semnalizărilor rutiere. Implementarea contractului a necesitat şi realizarea unor exproprieri pe anumite suprafeţe de teren.


Apreciază
Distribuie