Dumitru Flucuș a demisionat din PNL. Parlamentarul de Făgăraș va fi independent, deocamdată (VIDEO)

Printr-un mesaj postat pe Facebook marți, 1 martie, politicianul își explică hotărârea astfel:

Astăzi am decis să mă despart de Partidul Național Liberal. Fac acest pas deoarece îmi doresc să fiu mai aproape de cetățeni, îmi doresc să fiu independent și nu în ultimul rând, îmi doresc ca opiniile mele să fie ascultate și respectate. Nu doresc să aduc reproșuri foștilor colegi. Începând de astăzi, după 5 mandate de primar în colaborare cu Partidul Național Liberal, voi activa ca și parlamentar neafiliat”, a scris Flucuș.

De la tribuna Camerei Deputaților, parlamentarul și-a motivat decizia și prin faptul că nu a reușit să obțină suficient sprijin din partea colegilor de partid pentru promovarea unor proiecte legislative pe care le-a promis alegătorilor. De asemenea, fostul primar din Șinca Nouă afirmă că își dorește să voteze în conformitatea cu ceea ce îi dictează conștiința, pentru a nu aduce prejudicii cetățenilor de rând, prin luarea unor decizii politice.

Totuși, la finalul postării, Dumitru Flucuș adresează o întrebare prin care lasă să se înțeleagă că cochetează cu aderarea la o altă formațiune politică:

Autopel
Amanet King Onix
Qi Meridian
JTTI
Belvedere - revelion 2023
Proaspat Alb
Demgy
Monumente funerare

Pe viitor m-ați vedea activând în cadrul partidului AUR?”, își întreabă politicianul urmăritorii de pe Facebook.


Apreciază
Distribuie