După calvarul reabilitărilor se fac şi asfaltări

Firma care a răscolit la propriu mai multe străzi din Făgăraş a început marea asfaltare a străzilor pe care a lucrat. De ceva zile firma Recon şi Doje, responsabilă de reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canal s-a pus şi pe asfaltări.

Potrivit reprezentantului firmei bucureştene, Jenică Dop, asfaltarea de pe strada Negoiu a început atât dinspre pasarela care face legătura oraşului cu cartierul Ion Creangă, cât şi din partea intersecţiei cu strada Andrei Mureşanu. Potrivit constructorilor, toată asfaltarea nu ar trebui să dureze mai mult de o săptămână, însă totul depinde şi de alţi factori: furnizorul de mixtură asfaltică, condiţii meteorologice, precum şi alte intemperii neprevăzute în timpul execuţiilor.

Nu doar cei care locuiesc pe strada Negoiu se bucură de o nouă pătură de asfalt, ci şi cei care au îndurat reabilitarea reţelelor de pe străzile cartierului Florilor. Aici, pe strada Narciselor, potrivit reprezentantului firmei responsabile cu lucrările, asfaltarea se apropie de finalizare.

DSCN7700

BPM - excavatorist
Sumi Agro - Shigeki
Amanet King Onix
Reno Depo
Florian Shaorma

Cu mixtură asfaltică au fost refăcute şi câteva străduţe adiacente străzii Narciselor. În perioada următoare se are în vedere începerea lucrărilor şi pe strada Magnoliei, pentru ca la finalul lucrărilor să înceapă reabilitarea pe strada Trandafirilor.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie