După ce s-a furat din mașina Poliției, acum s-a furat mașina cu totul!

Un tânăr băut a furat azi-noapte o mașină a Poliției Rutiere Sibiu, s-a dat drept polițist și a oprit alte mașini în trafic. Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, un alt hoț a furat dintr-o mașină a Poliției parcată în fața IPJ Sibiu.

Un fost polițist a făcut publică întâmplarea de azi-noapte într-o postare pe Facebook, potrivit Turnul Sfatului.

În jurul orelor 02:00, un tânăr băut a furat un Duster al Poliției Rutiere Sibiu și a început să se plimbe prin oraș. A oprit câțiva șoferi în trafic, prin diferite cartiere (…), apoi a ajuns pe DN 1, la Veștem.

A oprit și aici câțiva conducători auto, unul i-ar fi dat și o suma de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat intr-un local din zonă, unde a jucat la păcănele și a mai băut o bere!”, a scris Marian Răduinea.

La miezul nopții, înainte de fura mașina, tânărul fusese prins la volanul unui autoturism neînmatriculat, în Sibiu.

 „Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală, unde i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind condus la sediul Biroului Rutier Sibiu, pentru întocmirea documentelor (…).

Ulterior, în aceeași noapte, în jurul orei 02.55, prin apel 112, un conducător auto a sesizat faptul că, în timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un bărbat îmbrăcat în ținută civilă a coborât dintr-o autospecială de poliție și i-a solicitat permisul de conducere.

Demgy
Reno Depo
Amanet King Onix
Monumente funerare
Florian Shaorma
BPM - excavatorist

De asemenea, persoana care a făcut sesizarea a precizat și faptul că bărbatul respectiv s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

De îndată s-au declanșat verificări, în vederea identificării autospecialei și persoanei care ar fi utilizat-o, constatându-se în același timp că o autospecială utilizată de către polițiștii Biroului Rutier Sibiu a fost sustrasă din fața sediului unității.

În urma verificărilor efectuate, în jurul orei 03.35, autospeciala în cauză a fost identificată în localitatea Veștem.

Totodată, a fost identificat și depistat și bărbatul care ar fi sustras autospeciala, respectiv tânărul de 23 de ani, care a fost anterior depistat sub influența băuturilor alcoolice.

În prezent, persoana în cauză se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, fiind audiată cu privire la circumstanțele stării de fapt constatate, urmând a fi aplicate măsuri legale în consecință” a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.


Apreciază
Distribuie