Educație pentru TINEri | Ce este o micro comunitate și cum se construiește?

Anca Gaidos, director operațional în cadrul Fundației Noi Orizonturi, vine să povestească despre proiectele lor în folosul comunității care îi provoacă pe tineri să privească în jur, să identifice probleme și să găsească singuri căi de rezolvare.

Capabili de a-şi argumenta punctele de vedere şi de a lua decizii în favoarea celor din jur, pregătiţi să îşi asume un rol activ, cu încredere în forţele proprii, încrezători că împreună pot produce schimbare, conştienţi de procesul de dezvoltare personală prin care trec, tinerii ajung să înţeleagă voluntariatul ca pe o resursă; îi percep miza pe termen lung, inclusiv în ceea ce priveşte provocările vieţii profesionale.

Pentru a fi alături de echipa YouthBank Fagaras în cadrul acestui eveniment, tinerii trebuie să accesează linkul de mai jos în 24 noiembrie începând cu ora 17.30:

Monumente funerare
Moveos Fagaras_11.22
La Turcu
Proaspat Alb
Amanet King Onix
  • https://tinyurl.com/TINEriAncaGaidos
  • Meeting ID: 942 6892 1956
  • Passcode: 593257

Atenție! Atelierul va fi înregistrat, dar nu va fi făcut public. Participanții vor semna acordul GDPR înainte de a intra online.

Proiectul Educație pentru TINEri – YouthBank al Fundației Comunitare Țara Făgărașului este co-finanțat de Direcția Județeană pentru Sport Brașov.


Apreciază
Distribuie