Educație pentru TINEri | Training in Fundraising

Echipa YouthBank Fagaras îi invită pe tinerii între 14 și 25 de ani din Țara Făgărașuluila la un nouă întâlnire de instruire.

Atelierul în domeniul colectării fondurilor (fundraising) pentru proiecte de dezvoltare comunitară se va desfășura online pe platforma ZOOM în data de 19 noiembrie 2020, între orele 17:30-19:30.

Invitatul este Mihai N. Tudorică, specialist în dezvoltare oganizațională din cadrul Asociatia pentru Relatii Comunitare.

Participanții la atelier vor fi instruiți prin activități interactive despre metodele de atragere a fondurilor și strategiile de motivare a potențialilor donatori să contribuie cu resursele necesare pentru proiectele implementate de tineri.

Demgy
Amanet King Onix
Proaspat Alb
Autopel
Florian Shaorma
Qi Meridian
Spalatoria GPC

Pentru a lua parte la întâlnire, tot ce trebuie să facă tinerii este ca, în 19 noiembrie, să dea click pe linkul de mai jos:

  • https://tinyurl.com/TINEriMihaiTudorica
  • Meeting ID: 942 2046 9577
  • Passcode: 955402

Atenție! Atelierul va fi înregistrat, dar nu va fi făcut public. Participanții vor semna acordul GDPR înainte de a intra online.

Proiectul Educație pentru TINEri – YouthBank al Fundația Comunitară Țara Făgărașului este co-finanțat de Direcția Județeană pentru Sport Brașov.


Apreciază
Distribuie