UPDATE | Atacatorul făgărășencelor a fost arestat

sursa foto: Facebook

Bărbatul care a atacat două femei, duminică noaptea, în Făgăraș, are 33 de ani și muncea cu ziua.

UPDATE

Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma deciziei luată de un judecător de la Judecătoria Făgăraș, vineri. El va rămâne în arest până pe 24 februarie.

Bărbatul a contestat măsura anunțată, iar aceasta va fi judecată la Curtea de Apel Brașov, în aproximativ 3 zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Ovidiu Gheorghe Lie a recunoscut senin în fața anchetatorilor că a comis faptele și a dat vina pe alcool. Atacatorul ar fi băut într-un bar din centrul orașului, după care a plecat spre periferie.

Monumente funerare
Eve
Tractari auto
La Giorgia
Servicii profesionale de curatenie cu aburi
Belvedere

Pe strada Vasile Alecsandri a atacat o femeie de 46 de ani, care se întorcea acasă, lovind-o cu pumnii și picioarele în cap și față. Victima a scăpat și a sunat la Poliție imediat. Nici acum nu și-a revenit după teribilul incident.

Agresorul și-a continuat drumul, iar în Tudor Vladimirescu a dat peste cea de-a doua victimă. Femeia și-a alertat soțul care a coborât în fața blocului dar nu l-a mai găsit pe atacator.

Polițiștii făgărășeni l-au prins joi, după-masă, una dintre victime l-a identificat, și a fost reținut pentru 24 de ore.

Procurorii urmează să propună arestarea lui pentru 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 7 ani de închisoare pentru tâlhărie.


Apreciază
Distribuie