Eroina copiilor, Raluca Ciulei, ajunge în Cluj-Napoca

Făgărășeanca Raluca Ciulei, care a pornit într-un maraton de peste 600 de km pentru educația copiilor din România, ajunge, joi, la Cluj-Napoca. O elevă de Bistrița-Năsăud va fi alături de ea până acolo.

Fosta sportivă a înfruntat o furtună pe traseu, iar de ieri acuză dureri la piciorul drept. Ne mărturisește, însă, că nu are de gând să abandoneze și refuză să arate vreo slăbiciune.

„Sunt un pic obosită și am probleme cu picioarele. Dar rezist, sunt bine, foarte bine. Poți să spui (cititorilor – n.r.) că sunt bine”. Aceasta a fost reacția ei când am întrebat-o cum se simte, nevrând ca oamenii să își piardă speranța.

După ce a parcurs peste 100 de km în patru zile, din cei peste 600 pe care îi are de făcut până la București, eroina copiiilor va ajunge în Piața Operei din Cluj-Napoca, în jurul orelor 17:30 -18:00.

Amanet King Onix
Spalatoria GPC
Leloland
Proaspat Alb
Demgy
Belvedere - revelion 2023
Dentistry Tour - dr. Monica Paler

Alături de ea este Florina Mândrean, în vârstă de 13 ani, elevă în localitatea Budești din Bistrița-Năsăud.

La fel ca în fiecare localitate, va organiza activități educative cu tinerii și le va lăsa un proiect de dezvoltare personală pe care să-l pună în aplicare. Ea încearcă, astfel, să implementeze în școlile din România ce a învățat la universitățile din Statele Unite ale Americii și din Elveția.

Raluca Ciulei va ajunge în Făgăraș pe 11 august, iar localnicii se mobilizează deja ca să o întâmpine.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie