Excluși din PNL Făgăraș pentru 210 lei. Mănduc: „Motivele sunt altele”

Sorin Mănduc (stânga) și Ioan Mareș (dreapta)

Consilierul local Sorin Mănduc a fost exclus din PNL, după aproape 14 ani în care a fost membru al aceluiași partid. Partid cu care a și câștigat două mandate de primar al Făgărașului.

În ședința Biroului Politic Județean care a avut loc săptămâna trecută, 19 membri din cei 28 prezenți, au votat pentru plecarea lui din partid, 7 au fost împotrivă, iar 2 voturi au fost nule.

Președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș, a declarat pentru Bună Ziua Făgăraș că s-a luat această decizie pentru neplata cotizației către partid.

O sumă de 210 lei.

președintele PNL Făgăraș, Ioan Mareș

Sorin Mănduc spune că s-a dorit plecarea lui din PNL încă de anul trecut iar acum s-a profitat de neplata cotizației, motivele fiind de fapt altele.

Mobila SH
Firma servicii renovare
Monumente funerare
Demgy
Florian Shaorma
Agromar
consilier local PNL, Sorin Mănduc

În aceeași ședință a Biroului Politic Județean s-a mai votat excluderea din partid și a consilierului Carla Motoc. 22 de membri au fost de acord, 4 au fost împotrivă iar 2 voturi au fost nule.

Mănduc și Motoc își vor pierde astfel funcțiile de consilieri dar pot contesta decizia la comisia de arbitraj din cadrul partidului. Dacă nu vor face acest lucru, cei care le vor lua locurile în Consiliul Local Făgăraș sunt Mircea Bobeș și Iulian Lascu.

Întrebat dacă sunt luați în vizor și alți membri pentru a fi excluși din partid, Mareș a negat.


Apreciază
Distribuie