Expoziție de păsări și animale de curte, la Făgăraș

Asociația crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”  organizează a III-a ediție a Expoziției de păsări și animale mici.

Evenimentul are loc în perioada 10 – 12 ianuarie 2020, în cadrul sălii de sport a Colegiului Național Doamna Stanca Făgăraș. Inițial, organizatorii au anunțat ca loc de desfășurare Colegiul Radu Negru, însă locația a fost modificată, “din motive obiective”, potrivit președintelui Asociației.

“Veți putea admira 300 de găini de rasă pură, 100 de porumbei și 80 de iepuri crescuți și expuși de membrii Asociației, unele exemplare fiind chiar campioane naționale și internaționale la concursurile la care au participat.

O deosebită atracție vor fi și gâștele Toulouse, rațele Rouen, Cayuga, precum și curcile de rasă”, a declarat Adrian Ioan Trîmbițaș, presedintele Asociației crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”.

Un juriu de specialitate va analiza cu maximă atenție vineri, 10 ianuarie, fiecare exemplar de pasăre sau animal mic de rasă din cadrul expoziției.

Monumente funerare
Amanet King Onix
TMF Copy Center
Stefani Pool

Pe de altă parte, iubitorii de animale și curioșii pot vizita expoziția în după-amiaza de vineri,  10 decembrie, sâmbătă, 11 ianuarie, între orele 8 – 18 și duminică, 12 ianuarie, între orele 8 – 14.

Intrarea se face pe bază de bilet: 5 lei pentru adulți și acces gratuit pentru copii.


Apreciază
Distribuie