Exprimarea liberă a elevilor, un lux | Bikeathon 2018

Exprimarea unei opinii tinde să devină un lux, din cauza tehnologiei care ne acaparează sau a semenilor care ne reduc la tăcere când avem o părere diferită.

Pentru că oamenii au interese sau pentru că sunt informați greșit, iar sistemul de învățământ nu ne ajută mai deloc în acest sens.

Sunt însă și profesori care țin la libertatea de exprimare și un exemplu vine din orașul Victoria. Elevii Liceului Teoretic Ion Codru Drăgușanu au nevoie de sprijin pentru un club de dezbateri.

Clubul „Debate”, deja existent, va fi astfel extins la nivelul întregii unități de învățământ. Este un loc în care tinerii se pot exprima liber, unde sunt încurajați să nu plece capul dacă nu au greșit. Un loc unde învață să analizeze pentru a nu fi manipulați.

Moveos
Spalatoria GPC
Proaspat Alb
Demgy - locuri de munca
Monumente funerare
Amanet King Onix
JTTI
Profesorul coordonator, Anda Silea

Liceenii au nevoie de 2.000 de lei pentru extinderea acestui club. Îi putem sprijini pedalând, pe 9 iunie, sau putem dona.

Materialul face parte din campania Bikeathon 2018, realizată de Star FM, Super FM și Bună Ziua Făgăraș, cu sprijinul Fundației Comunitare Țara Făgărașului.


Apreciază
Distribuie