Făgăraș, a cincea stație pentru Trenul Regal, pe 1 Decembrie

Alteţele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu, însoțiți de Principesa Maria, vor lua parte la călătoria anuală a Trenului Regal de 1 Decembrie, pornind de la Gara Sinaia până la Gara Sibiu.

Biroul de Presă al Majestății Sale Regelui Mihai I a transmis, printr-un comunicat de presă, că această călătorie va începe în ziua de 30 noiembrie şi se va încheia pe 1 Decembrie.

Călătoria cu Trenul Regal din acest an este dedicată aniversării a 150 de ani de la întemeierea Casei Regale a României și promulgării Constituției din 1866.

În Trenul Regal vor fi prezente Familiile Regale ale Belgiei și Bulgariei, dar vor fi invitați și elevi olimpici, profesori, personalități ale societății civile, autorități locale ale comunităților vizitate și jurnaliști.

Familia Regală invită toți locuitorii din orașele Sinaia, Bușteni, Predeal, Brașov, Codlea, Făgăraş, Avrig şi Sibiu să ia parte la acest eveniment care onorează unul dintre cele mai importante acte ale istoriei noastre moderne, Marea Unire.

A cincea oprire a Trenului Regal va avea loc în Gara din Făgăraş, pe 1 decembrie, la ora 13.52.

Acesta se va opri timp de 30 de minute. Accesul publicului și al presei este liber.

Copy Center TMF
Salco

Cu ocazia opririi la Gara din Făgăraş, Familia Regală va vizita, în holul gării, expoziţia de fotografie „Casa Regală a României în imagini”, realizată de artistul fotograf Daniel Angelescu.

Apoi, Trenul se va îndrepta spre Gara din Avrig

Toți cei care vor să întâmpine Familia Regală și să vadă Trenul Regal în Gară sunt bineveniți, se mai arată în comunicat.

 

foto: Trenul Regal, 1 Decembrie 2015, Gara din Craiova, foto Daniel Angelescu


Apreciază
Distribuie