Făgărășencele Raluca Ciulei și Marcela Motoc, în direct la TVR 1

Raluca Ciulei și Marcela Motoc

Făgărășeanca Raluca Ciulei a încheiat maratonul de peste 600 de kilometri pentru educația copiilor.

Eroina copiilor a plecat pe jos din Bistrița și a ajuns duminică în Parcul Kiseleff din București, după trei săptămâni deloc ușoare. A avut nevoie și de ajutorul unui medic, după ce a acuzat dureri la picioare.

Ea este invitata lui Radu Andrei Tudor în emisiunea Pulsul Zilei de la TVR 1, luni, de la ora 18:30. Alături de Raluca se va afla o altă făgărășeancă, actrița Marcela Motoc, ambasador al cauzei „600+ km pentru educație. Amândouă vor povesti în direct despre aventura fostei sportive, despre întâlnirile cu copiii și cum au reacționat părinții și profesorii la inițiativa ei incredibilă. Emisiunea poate fi urmărită live și AICI.

Radu Andrei Tudor

„Are cam 1,70 m și vreo 50 de kg. Și a mers pe jos 600 de km pentru că e țăcănită și crede că poate schimba lumea. Nu ne știam decât de pe Facebook și cât am mai vorbit la telefon pe parcursul a 3 săptămâni. Ne-am cunoscut ieri, când am însoțit-o de la Arcul de Triumf până în Piața Victoriei. Și dup-aia, cât am stat la taclale până la 3 dimineața. Și culmea e că da, ea chiar schimbă lumea. Și m-a lăsat cu gura căscată povestindu-mi cât de simplu abordează ea lucrurile și cum nu crede în probleme fară rezolvare”, spune „fata din curcubeu”, Marcela, pe pagina personală de Facebook.

Raluca a fost prezentă la Făgăraș pe 11 august, iar curtea Cetății s-a transformat atunci într-un spațiu pentru jocuri educative. În fiecare localitate în care a poposit, a lăsat câte un proiect prin care cei mici să își dezvolte abilitățile. Unii vor intra în rolul de reporteri, în timp ce alții vor face mai mult sport, spre exemplu. Este convinsă că absolut fiecare copil contează, indiferent de mediul din care provine.

Monumente funerare
Amanet King Onix
Firma servicii renovare
Florian Shaorma
Victoria Federal IFN
Moveos

Făgărășenii aflați ieri la Zilele Cetății 2018 au salutat-o la unison pe Raluca Ciulei, iar momentul a fost filmat și îl puteți urmări mai jos.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie