Făgărășenii, invitați să redescopere frumosul din jur

Cu motto-ul „#StamInCasa… și ieșim rar, doar cu rost”, campania se desfășoară pe Facebook și a fost inițiată de câțiva oameni pasionați de transformare, uniți sub denumirea „ACUM”.

„Parcă acum, când ieșim mai puțin, nu mai luăm orașul ăsta așa, de-a gata. Ridicăm ochii din asfalt și privim. Și-l sorbim. Poate și asta a vrut ”Guvidul” … să ne scoată din matrice, să ne trezească, să vedem ce frumoasă e lumea dacă o privim cu ochi de copil.

Să ieșim pe străzi, să ne bucurăm de locuri și imagini frumoase … e un privilegiu pe care-l aveam și prea puțin îl apreciam, hai să reînvățăm să ne bucurăm de frumusețea din jur. Hai să ieșim din matrice, să ne trezim, să vedem ce frumoasă e lumea dacă o privim cu ochi de copil”, spun reprezentanții ACUM.

Voluntarii #ACUMsuntemsolidari au fost primii care au fost invitați ca, atunci când au ieșit la cumpărături pentru vârstnicii Făgărașului, să privească în jurul lor, să se încarce în minute puține cu mult frumos și să împărtășească cu toți făgărășenii din ce văd ei.

TMF Copy Center
Monumente funerare
Amanet King Onix

De asemenea, fiecare locuitor al Făgărașului este invitat să arate ce imagini faine a surprins în oraș.

Fotografiile postate de localnici pot fi văzute aici.

 


Apreciază
Distribuie