Făgăraşul are noi campioni mondiali

Trupa de dans „Hansel şi Gretel” din Făgăraş, coordonată de prof. Doina Popovici şi prof. Adela Mihalcea, a reuşit să câştige cupa mondială la dans modern.

Trupa făgărăşeană este formată din 22 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. În luna martie, trupa de dans a participat la un concurs organizat de Federaţia Internaţională de Dans Modern la Timişoara.

În urma premiilor câştigate, la şapte dansuri diferite, trupa „Hansel şi Gretel” s-a calificat în faza finală a Campionatului Mondial. Concursul final a avut loc în Ungaria, unde micuţii din Făgăraş au obţinut cupa mondială la dans modern.

„Concursul mondial de dans a fost organizat în perioada 21 – 23 iunie în Ungaria de către Federaţia Internaţională de Dans Modern. P1080653

Victoria Federal IFN
Moveos
JTTI
Monumente funerare
Demgy
Proaspat Alb
Amanet King Onix

Înainte de a participa la acest concurs mondial, am participat în Timişoara la un concurs internaţional de dans, unde am dansat 7 dansuri şi am primit 7 premii, respectiv trei premii II şi patru premii I. Datorită faptului că acolo am luat aceste premii, am putut să participăm la concursul mondial. Am participat cu 16 copii, cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani”, spune prof. Adela Mihalecea.

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie