Făgărașul, paralizat de Electrica Sud, din nou

Mai multe zone din Făgăraș au fost efectiv paralizate mai multe ore, vineri dimineața, din cauza unei pene de curent electric.

Magazinele marilor lanțuri, băncile comerciale și instituțiile publice au fost nevoite să închidă ușile în nasul clienților, la propriu. Oamenii au fost nevoiți să aștepte afară până la remedierea situației, deoarece comercianții, agenții bancari și funcționarii publici nu aveau cum să încaseze banii,

Sute de făgărășeni au renunțat să mai aștepte pentru că situația a persistat mult prea mult. Peste patru ore în unele zone. Între cartierele afectate au fost Tudor Vladimirescu, Câmpului și aproximativ jumătate din zona centrală, din informațiile noastre.

Am solicitat un punct de vedere reprezentanților Societății de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud. Explicația doamnei care a răspuns la telefon în locul purtătorului de cuvânt ne-a blocat: „habar n-am, nu știu”. Un al doilea răspuns l-am primit din partea unui operator telefonic al societății: „o defecțiune tehnică”. Atât. Ni s-a promis că cineva o să revină cu explicații printr-un apel. Încă așteptăm…

Pensiunea Confort Morosanu
Bilka - consultant vanzari

Astfel de probleme s-au înregistrat în repetate rânduri în ultimele luni, în Făgăraș, fără ca distribuitorul de energie să fie tras la răspundere sau să se scuze pentru disconfortul creat localnicilor și pierderile companiilor. Ultimul comunicat de presă publicat pe site-ul societății datează din 14 martie 2018, când defecțiunile s-au produs din cauza condițiilor meteo. Astăzi, însă, nu a fost cazul.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie