Fără permis, cu vehicul neînmatriculat și băut la volan

Polițiștii din Făgăraș au oprit în trafic, joi, 11 noiembrie, un tânăr care conducea un utilaj agricol fără plăcuță de înmatriculare. Șoferul tracta o remorcă cu plăcuță cu număr de înmatriculare, dar acesta nu îi era atribuit.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat că tânărul, în vârstă de 26 ani, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculul condus și remorca acestuia nu sunt înmatriculate.

În plus, când l-au testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,47 mg/l alcool pur, așa că șoferul a fost dus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din Bucatele Cetatii - angajari
No Comment
Amanet King Onix
Monumente funerare

El este cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Apreciază
Distribuie