Femeie înşelată cu 2.000 lei

Continuă ţepele prin telefon! Deşi s-au făcut publice cazurile de înşelăciune prin telefon, cu toate acestea cinci astfel de cazuri s-au întâmplat la Făgăraş numai anul acesta. De data aceasta pradă a căzut o femeie de 51 de ani din Făgăraş care a primit un telefon de la o persoană necunoscută.

Femeia s-a lăsat înşelată de bărbatul care s-a dat drept poliţist şi care i-a spus că fiul ei, care nu este în ţară, a avut un accident rutier. Pentru că se află la poliţie şi pentru că nu se poate lua legătura cu el, femeia trebuia să depună 2.000 lei printr-un serviciu de transfer rapid pe numele unei presupuse avocate.

Claudiu Bulborea, comisar şef de la Poliţia Făgăraş, face un nou apel la populaţie pentru a nu mai da crezare acestor telefoane:
„Din nou, rugăm populaţia să nu mai dea crezare acestor telefoane. De asemenea, persoanele sunate nu trebuie să dea prin telefon date de stare civilă, adrese şi în nici un caz să nu depună bani în conturile indicate telefonic. În cazul în care vă confruntaţi cu astfel de situaţii nu ezitaţi să anunţaţi de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi pe numărul de telefon 112.”

Florian Shaorma
Reno Depo
Monumente funerare
Demgy
Sumi Agro - Shigeki
Victoria Federal IFN

(Alexandru Socaciu)


Apreciază
Distribuie