Festivalul Narciselor: muzică și voie bună, duminică, la Vad

Festivalul Narciselor de la  Vad va avea loc duminică, 15 mai, după doi ani de pauză din cauza pandemiei. Artiști făgărășeni și actrița Raluca Guzlicov vor întreține atmosfera pe scena evenimentului.

Chiar dacă până acum festivalul era organizat până acum în preajma sărbătorii Sfinţilor Constantin şi Elena (21 mai), evenimentul din acest an se desfășoară mai devreme decât de obicei, parțial pentru a proteja florile.

Primarul Cristinel Paltin spune că majoritatea florilor vor fi, probabil, îmbobocite, dar un covor alb de flori nu va fi în Poiană.

Primăria Şercaia, organizatorul festivalului, a pregătit un concert de muzică populară, cu muzică şi dansuri din Ţara Făgăraşului, începând cu ora 13.

Printre artiștii care vor urca pe scenă sunt: Mioara Greavu, Mariana Șandru, Viorica Cerbu, Georgiana Pătrînjel, Carmina Tatomir sau Iulia și Horațiu Haiduc.

La Turcu
Proaspat Alb
Spalatoria GPC
Monumente funerare
Amanet King Onix

Invitatul de onoare al evenimentului este Raluca Guslicov, actriță la Teatrul de Revistă Constantin Tănase din București.

La Vad sunt aproape 400 de hectare cu narcise, aflate în arie protejată; 7 hectare sunt ale comunei, celelalte sunt deținute de persoane private.


Apreciază
Distribuie