Fetiţă de 8 ani, muşcată de un lup la Grădina Zoologică Sibiu

foto: ZOO Sibiu

Un echipaj SMURD a intervenit, vineri, după ce o fetiţă de 8 ani a fost muşcată de un lup la Grădina Zoologică Sibiu. Pacienta a ajuns la Spitalul de Pediatrie şi a primit tratament de specialitate, transmite News.ro.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă la Grădina Zoologică Sibiu pentru a acorda îngrijiri medicale unei fetiţe în vârstă de 8 ani care a fost muşcată de un lup”, a transmis, vineri, ISU Sibiu.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, se pare că fetiţa a băgat mâna prin gardul de protecţie şi astfel a fost muşcată de palmă.

JTTI
Fantanita Craiesei
Demgy
Cabinet ORL
Monumente funerare
Mogaldea Therapy
Second hand & outlet
Florian Shaorma
Aceasta a fost transportată de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu, conştientă, stabilă, pentru îngrijiri medicale.

„În jurul orei 17.00, s-a prezentat în serviciul CPU al Spitalului Clinic de Pediatrie Sibiu o fetiţă în vârstă de 8 ani cu o plagă prin muşcătura de lup la nivelul mâinii. S-au realizat investigaţii, consulturi de specialitate, tratamenul local al plăgii, vaccinare antitetanică”, au transmis oficialii Spitalului de Pediatrie Sibiu.

Aceştia au precizat că, de asemenea, fetiţa va beneficia de consult de specialitate Boli Infecţioase pentru a primi recomandări la domiciliu.


Apreciază
Distribuie