Filmul șocant al morții bărbatului din Beclean

Polițiștii au încheiat cercetările preliminare în cazul făgărășeanului prins într-un utilaj agricol, care a decedat ulterior. Relatările polițiștilor par desprinse din filmele de groază „Final destination”.

„Bărbatul efectua lucrări agricole pe un teren situat în extravilanul localității Beclean cu un tractor de care era atașat un utilaj agricol pentru îndepărtarea resturilor vegetale. Acesta era prevăzut cu o rolă pe lanțuri, acționată de un cilindru. La un moment dat, rola s-a încărcat cu resturi vegetale pe care bărbatul a vrut să le indepărteze fără să oprească mecanismul. I-a fost astfel prins și strivit piciorul în zona gambei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Gabriela Dinu.

După accidentul suferit pe câmp, bărbatul în vârstă de 70 de ani s-a deplasat singur cu tractorul către localitatea Becelean. Însă, la aproximativ 100 de metri după ce a intrat în localitate, a suferit un nou accident.

Acesta a intrat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. În urma impactului, tractorul a rupt un gard ce împrejmuia un teren, mai spun polițiștii.

Florian Shaorma
Sumi Agro - Mospilan
Firma servicii renovare
Mobila SH
Monumente funerare
Amanet King Onix
Demgy
Spalatoria Aqua Carpet

Ulterior a fost apelat servicul de urgență și bărbatul a fost preluat de cadrele medicale, îmsă a suferi un stop cardio-respirator. Medicii făgărășeni l-au resuscitat o oră și jumătate, în timp ce un elicopter SMURD aștepta să îl preia pentru a-l transporta la Târgu Mureș. Din nefericire, victima a decedat.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă.

Liviu Ardelean


Apreciază
Distribuie