Fonduri de la Științescu pentru copiii din Țara Făgărașului

Fondul Ştiinţescu acordă 100.000 de lei profesorilor din  Țara Făgărașului care vor să încurajeze pasiunea pentru științe a copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 6 și 19 ani.

Oricine poate fi educator în programul lansat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului. Pasionații pot înscrie proiecte care promovează educația și au scopul de a aduce știința mai aproape de copii prin proiecte creative, joacă și experimente.

Finanțarea de 100.000 de lei poate fi obținută de profesori și instituții școlare, organizații neguvernamentale sau grupuri de inițiativă. Fundația Comunitară își propune astfel să deservească toate comunitățile din Țara Făgărașului precum și alte așezări din zonele adiacente (Beclean, Bunești, Cața, Cincu, Comăna, Drăguș, Dumbrăvița, Făgăraș, Hârseni, Hoghiz, Homorod, Jibert, Lisa, Mândra, Părău, Poiana Mărului, Racoș, Recea, Rupea, Sâmbăta de Sus, Șercaia, Șinca, Șinca Nouă, Șoarș, Ticușu, Ucea, Ungra, Victoria, Viștea, Voila și Zărnești).

Sumi Agro - Zetanil
JTTI
Amanet King Onix
Monumente funerare
Demgy
Spalatoria Aqua Carpet

Pentru proiecte educaționale bugetul se poate încadra între 300 și 12.000 lei, iar pentru cele de infrastructură bugetul maxim acordat ajunge la 25.000 de lei.

Pe site-ul http://fagaras.stiintescu.ro/ detalii-inscriere/ se face înscrierea unui proiect, în două etape:
(1) prin completarea unei scrisori de intenție care se trimite electronic până în data de 03.12.2017 și
(2) prin completarea formularului de aplicare și a formularului de buget a proiectului în varianta lui finală care se trimite electronic până în data de 21.01.2018.


Apreciază
Distribuie