Fostă educatoare în Victoria, condamnată definitiv pentru sex cu un minor

foto: mytex.ro

Condamnare definitivă pentru femeia care a întreţinut relaţii sexuale cu un minor internat în Centrul de plasament „Azur”, din Victoria, anunță în exclusivitate My Tex. Fosta educatoare ar fi încercat acelaşi lucru cu alţi doi adolescenţi.

Vasilica-Monica Gabor a fost condamnată definitiv la 1 an și 9 luni de închisoare cu suspendare. Judecătorii Curții de Apel Brașov au găsit-o vinovată de o infracţiune de act sexual cu un minor şi două infracţiuni de tentativă de același fel. Pedeapsa principală a fost dată iniţial de Judecătoria Făgăraş, dar a atacat-o cu apel.

Mai mult, magistraţii au decis că femeia nu mai are voie să profeseze ca educatoare și nici să vorbească cu victimele pentru o perioadă de doi ani. În schimb, trebuie să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială.

Spalatoria GPC
True Energy
Autopel
Demgy
Proaspat Alb
Amanet King Onix
Belvedere - revelion 2023

În același timp, este obligată să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile la Primăria oraşului Victoria sau la Primăria municipiului Făgăraş, fără să primească bani.

În plus, fosta educatoare este obligată să plătească victimelor câte 2.500 lei, daune morale. Autoritățile o vor supraveghea timp de 3 ani.


Apreciază
Distribuie