Fotbalişti făgărăşeni în trei divizii

Fotbal FC Fagaras
din arhivă

Anul acesta, ACS Civitas Făgăraş îşi continuă palmaresul în liga a III-a, seria a 6-a, primul meci având loc în deplasare la Târgovişte, unde făgărăşenii i-au întâlnit pe cei de la FC Chindia, formaţia locală. Meciul s-a disputat sâmbătă, 30 august, cu începere de la ora 18.00, făgărăşenii pierzând cu scorul de 4-2, deşi partida a fost echilibrată în cea mai mare parte a jocului.

Liga a IV-a a debutat încă de săptămâna trecută, când două reprezentative ale Ţării Făgăraşului, au avut o evoluţie modestă. Aceasta din cauză că formaţia Carpaţi Berivoi a pierdut pe teren propriu cu cei de la Viitorul Ghimbav, scor final 7-0, iar cei de la Victoria au înregistrat un eşec dramatic în deplasarea de la Feldioara, pierzând cu scorul de 12-0. Singura câştigătoare din prima etapă este Olimpic Voila, care s-a impus pe teren propriu în compania jucătorilor de la Aripile Braşov, scorul final fiind de 4-0, la pauză tabela indicând 2-0.

În etapa a doua, toate echipele făgărăşene au înregistrat eşec după eşec. Carpaţi Berivoi a pierdut cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Râşnov, Olimpic Voila cu 7-1 tot în deplasare la Hărman, iar echipa de fotbal din Victoria a pierdut acasă cu scorul de 2-1 în faţa celor din Codlea.

Liga a V-a a debutat la 1 septembrie, atât pentru seria Est cât şi pentru seria Vest. Performanţele echipelor făgărăşene sunt afişate în tabelele alăturate.

(Alexandru Socaciu)

 

Liga a V-a, Seria Est

A.S. Vad

3-2

A.S. Oltul Comăna

A.C.S. Partizan Ileni

2-0

A.C.S. Hoghiz

A.S. Luceafărul Mărgineni

13-1

A.S. Olimpia Sercăiţa

A.C.S. Prietenii Rupea

6-0

A.S. Progresul Ticuşul Vechi

A.S. Şercăiana Şercaia

0-3

A.S. Poiana Mărului

A.S. Transilvania Felmer

3-2

Reno Depo
Florian Shaorma
Proaspat Alb
Monumente funerare
Mobila SH
Sumi Agro - Shigeki

A.S. Bucium

 

Liga a V-a, Seria Vest

A.S. Avântul Iaşi

stă

A.S. Carpaţi Ucea

3-1

A.S. Oltul Făgăraş

Benelux Cincu

4-1

A.S. Receana Recea

Săgeata Drăguş

6-0

A.S. Olimpia Săsciori

F.C. Sebeş 2011

1-0

F.S. Voila

A.S. Ileni

1-3

A.S. Progresul Voivodeni

A.S. Mândra

1-3

A.S. Beclereana Beclean


Apreciază
Distribuie